Ingrid

 

Met Healthy Consults bouwen we aan een leven vol ingrediënten die jou persoonlijk gelukkig maken.

 

Tijdens mijn persoonlijke reis en zoektocht naar antwoorden op vragen zoals:

“hoe krijg ik meer energie”  “Hoe kan ik afvallen en op gewicht blijven” “Hoe kom ik aan een stabiele cyclus”

Het antwoord heb ik gevonden.

Wil jij dit ook?

 

Wil jij leren en weten wat je kan doen om de regie weer zelf in handen te hebben over je

gewicht

energie

en je hormonen?

Klik dan hier

Mijn verhaal 

Als kind was ik altijd energiek hoorde ik. Hoe mensen mij zagen en hoe ik mezelf voelde kwam niet overeen met elkaar. Ik voelde mezelf altijd wel blij en vrolijk en dat moet energiek zijn overgekomen. Maar wat hield ik van mijn bedje. Tijdens mijn pubertijd kreeg ik last van pms. Geen idee toen dat er een woord was dat mijn monsterlijke gevoelens omschreef. Later kwam dit pas op mijn pad. En zo sukkelde ik met vage vermoeidheidsklachten, cyclus klachten en gevoelige darmen verder tot ik besloot om verder te kijken dan mijn huisarts en reguliere middeltjes.

Er ging een wereld voor mij open toen De Hormoonfactor  op mijn pad kwam en ik alle boeken ging lezen die Ralph Moorman destijds al had uitgebracht en de boeken die ik via deze weg tegenkwam. Wat een inzichten kreeg ik tijdens het lezen en er vielen al veel kwartjes om een persoonlijk advies te krijgen maakte ik een consult afspraak bij Ralph. Na dat consult ben ik zelf aan de slag gegaan en zijn opleiding gaan volgen nadat ik klaar was met de opleiding tot sportmasseur. Ik had het helemaal te pakken. Ik viel af, kreeg meer energie, concentratie werd beter en mijn pms verdween als sneeuw voor de zon. Om mezelf te verdiepen leefstijl en de hersenen was BrainQ van Lucas Flammend voor mij een logisch gevolg.

Nu begeleid ik mensen succesvol naar een leefstijl waarvan ze niet wisten dat het zo eenvoudig kon zijn. Oude overtuigingen en aangeleerd gedrag veranderen we door kennis overdracht en inzichten. Als je weet wat je kan veranderen dan heb je een keuze!

 

Gezonde groetjes Ingrid