Detox

Gratis masterclass

Vrouwelijke hormonen

Suplementen

Tijdens één van deze programma’s kan jij de beste leefstijl creëren persoonlijk voor jou! Een stevige solide basis die werkt voor jou. Altijd en overal waar je ook bent. Jij voedt je lichaam en je geest door goed voor jezelf te zorgen en vergeet ook niet te genieten. Naast betere keuzes voor jou is het belangrijk dat je blijft genieten van bijvoorbeeld borrelhapjes en borrels of af en toe een toetje. Eet jij graag taart op je verjaardag? Doen! We leven nu met alles daar omheen. Een solide basis kan in mijn ogen niet zonder de uitzonderingen waar je zo ontzettend kunt genieten.

Als ondernemende vrouw ontkom jij niet aan de maandelijkse cyclus en alles wat daarbij komt kijken. Je houdt vele ballen hoog en de dagen zijn te kort. Je weet dat je niet helemaal in balans bent en wil daar graag iets aan gaan doen. Je gaat met dit programma voor het eerst van je leven een echt goed fundament leggen, je gaat een stukje gewoonte veranderen de gewoonte waarvan je dacht dat deze gezond was. Je gaat leren prioriteiten stellen waar ze nodig zijn.

Leg nu het fundament voor de rest van je leven.

Jij gaat leren de juiste keuzes te maken in de supermarkt zodat je geen verborgen suikers of ander gedoe binnenkrijgt waar je moe van wordt. Je gaat leren hoe je beter voor jezelf kunt gaan zorgen door je mind op iets belangrijkers te focussen namelijk op JEZELF en je gaat leren om het gewoon te gaan doen i.p.v. wachten tot je er zin in krijgt.

Je kunt wachten tot je er zin in krijgt of het gewoon gaan doen!

Reken voor eens en altijd af met je overtuigingen over voeding!

Bel of stuur een berichtje via Whatsapp op 0651405598 en we plannen een meeting.