Hormoon reset programma met coaching

Met dit programma ga je in 3 of 5 dagen je hormonen resetten. Alvorens je begint maken we een online afspraak. We nemen alles samen stap voor stap door.

Je krijgt 2 online meetings en je kan mij dagelijks een app sturen. Met dit programma krijgen je hormonen een ware reset. Je hormonen en je lever zijn je super dankbaar en dat ga je snel merken!

In het E book dat je direct kunt downloaden staat alle informatie die je nodig hebt dus je kan gelijk beginnen met lezen. Zodra je aanmelding binnen is neem ik contact met je op.

“Na jaren van frustratie en onbegrip kwam ik bij Ingrid terecht via via. Er was gelijk een klik en vooral begrip voor mij.
Ik vertelde over mijn klachten en er was alleen maar een luisterend oor. Ze geeft me tips, adviezen, weekmenu’s en coaching
Ik ben nu 4 weken verder en heb al meer energie dan ik me kan herinneren. Ik wist dat voeding invloed had maar zoveel?????
Wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen. Op naar nog meer energie. En er is al 4 kilo af!
Ingrid is een aanrader! “
Groetjes Sandra

” Ik stond op het punt om te stoppen en Ingrid zegt ‘moet je doen” die had ik niet aan zien komen. In de eerste instantie werd ik een beetje boos maar wat ben ik blij dat ze dit zo heeft aangepakt. Ik had het nodig om mezelf weer op de eerste plaats te zetten. Nog twee weken met volle aandacht er tegenaan. Ik heb ingrid beloofd mijn resultaten te delen”

Nancy

 

 

Even terug gaan naar de basis. Rust, ritme en regelmaat. Maar hoe moeilijk is dat af en toe. Er is altijd wel wat en eenmaal op de trein gestapt is er geen weg meer terug lijkt het wel. Even terug naar de basis met dit reset programma is een echte aanrader en ik gun het iedereen.