Ingrid van den Bogaert
Hormoon & gezondheidsexpert

Als hormoon en gezondheidsexpert weet ik hoe belangrijk het is om jezelf goed te verzorgen en deskundige te raadplegen wanneer je tegen problemen aanloopt zodat je kunt sparren zodat je meerdere inzichten naast elkaar legt voor je klanten.

 

Hormonale acné is een typische klacht die van binnenuit goed behandelt kan worden door bepaalde voeding aan te passen en zo ook diverse huidproblemen zoals rosacea, eczeem en andere ontsteking gerelateerde klachten.

 

Als ervaringsdeskundige en studie verleden  kan ik beamen dat een gedegen suppletie advies met hoogwaardige suppletie het verschil kan maken om wel de belofte waar te maken.

 

Na jaren suppleren van een goede omega 3 olie stapte ik over op een ander merk. Ik was wantrouwend en eerlijk gezegd ook best eigenwijs. Hoezo zou dit merk het probleem wel oplossen. Ik had immers al van alles geprobeerd en was tevreden. Dacht ik.

 

Tot ik 2 maanden later resultaten zag die ik niet voor mogelijk had gehouden.

 

Na aanleiding van deze resultaten wist ik dat ik dit merk ook aan mijn cliënten wilde verkopen. Nu ben ik erachter gekomen dat het bedrijf mij nog veel meer bied dan alleen een top segment suppletie.

 

Het biedt ook een netwerk van therapeuten, artsen, fysio’s, orthomoleculaire therapeuten, dermatologen en ga zo maar door. Ze delen kennis en bieden verbinding.

 

Ik neem komende week contact op en ik zou het fantastisch vinden als we elkaar kunnen ontmoeten zodat ik het concept kan komen uitleggen.

 

Lieve groetjes

 

Ingrid van den Bogaert

 

www.ingridvandenbogaert.nl

info@ingridvandenbogaert.nl

0651405598

 

 

 

 

 

 

Ingrid van den Bogaert •  Ginnekenweg 332, 4835NM, Breda  •  www.ingidvandenbogaert.nl