Leren wat voeding met je doet of juist niet. Weg met het jojo effect. Geen liters koffie meer om wakker te blijven. Lekker slapen. Jezelf energiek voelen. Goed in je vel en ook nog afvallen. Is dit wat je zoekt. Ik bied diverse programma’s.

 

samen_sterk (1)

Hoi Ingrid

De tijd vliegt en ik ben alweer twee weken bezig. Het gaat goed, minder moe, minder stram, veel betere stoelgang, beter slapen. Ik ben klaar voor de volgende stap of wil ik te snel. Heel erg bedankt voor deze ontdekking!

Gieneke

Hoi Ingrid

De 4 weken zitten er bijna op. Het ging super. De weegschaal geeft min 5.4 kilo aan en voel me top….geen asperine nodig gehad voor hoofdpijn etc. Ik ga er in de vakantie mee verder al ga ik af en toe genieten van een ijsje, cappuccino of wijntje. 

Linda

Programma 4 weken online.

Je bent al goed ingelezen en bewust met je voeding bezig maar het lukt nog niet om je doelen te behalen? Dan is het 4 weken online plan met coaching echt iets voor jou. Zet in 4 weken de puntjes op de i en zet je doelen om in resultaat.

Inhoud programma 4 weken online

Klik hier

Programma 12 weken online

Je bent enorm leergierig, wilt alles weten en hebt even ondersteuning nodig om je weg te vinden in iets dat totaal nieuw is voor je?  Dan is het 12 weken online plan echt iets voor jou.

Inhoud programma 12 weken online

Klik hier

Programma 6 maanden online

Je hebt een druk leven, vind het moeilijk om jezelf op de eerste plaats te zetten maar je wilt graag iets veranderen? Je bent jezelf ervan bewust dat het de hoogste tijd is.

Je kookt liever niet apart binnen je gezin maar bent wel bereid te leren hoe je het anders kunt doen?

Dan is het 6 maanden online plan echt iets voor jou.

Inhoud programma 6 maanden online

Klik hier